VSM Yard Management

Waarom een Yard Management Systeem

Logistieke technologische oplossingen kunnen verborgen bottlenecks onthullen en de efficiëntie verbeteren. Een dergelijke oplossing is een yard management systeem (YMS), dat kan helpen in het prioriteren van aankomsten, het identificeren van trailer inhoud, het managen van de activiteiten van een yard jockey, het standaardiseren van de yard processen, het verminderen van de tijd die nodig is om vracht aan trailers te alloceren en het voorkomen van onnodige voertuigbewegingen.

VSM Yard Management

VSM is de 4MIT oplossing voor het beheren van uw yard. VSM geeft inzicht in uw yard  door het tonen van het totaaloverzicht. In plaats van in silo's te werken ziet elke medewerker hoe hij bijdraagt aan het gehele supply chain process. Visual Site Manager helpt in het identificeren van potentiele vertragingen en het verbeteren van de algehele efficiëntie.

"Het vooruit kunnen kijken en plannen is een van de grootste voordelen van een YMS. Iedereen in het proces ziet het totaal plaatje in plaats van alleen zijn eigen stukje.  Bovendien hoeft men niet meer op  een  ouderwetse manier te communiceren om te weten wat er zich in de andere gebieden afspeelt."

Meer info

Voor meer informatie over visual site manager download onze whitepaper

Inzichtelijk

VSM geeft een volledig visueel overzicht van vans, trailers en containers in uw distriebutiecentrum.

Gebuikersvriendelijk

Portier en magazijnmederwerkers hebben een eenvoudige scherm. VSM volgt uw huidig proces en gebruikt bekende termen. Het is intuitief en gemakkelijk te leren.

Flexibiliteit

VSM kan omgaan met elke procesgrootte en groeit mee met uw bedrijf.

Snelle installatie

VSM software kan snel worden geïnstalleerd. Zodra de data beschikbaar is kunnen wij VSM voor u configureren. Het systeem is dan binnen enkele dagen up en running.

Dekt al uw behoeften

Het 4MIT support team beschikt over de benodigde operationele kennis en software know-how om te kunnen voldoen aan de meest uitdagende eisen met betrekking tot yard management. Onze deskundige experts zullen met u samenwerken om uw processen en eisen in kaart te brengen en vervolgens VSM configuren op de manier zoals u het nodig heeft.